EjendomsWatch

Coop lukker 33.000 kvm lager i Vejen

Som direkte konsekvens af omkring 80 butikslukninger lukker Coop et lager ned i Vejen ned. Odense overtager.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Fra 1. oktober vil der ikke længere blive distribueret dagligvarer fra Coops lager i Vejen til Fakta-, Kvickly-, Superbrugsen- og Daglibrugsen-butikker i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn.

Af en meddelelse fra Coop fremgår det, at man som konsekvens af lukningen af omkring 80 Coop-butikker i koncernen har valgt at lukke lageret i Vejen. I fremtiden vil varerne primært blive sendt fra Odense Distributionscenter.

"Vi har et supermoderne og højteknologisk center i Odense, hvor vi har mere kapacitet, end vi udnytter i dag. Derfor vil det være væsentligt mere økonomisk fornuftigt at distribuere varerne derfra fremover," udtaler supply chain-direktør Nicolaj Boysen fra Coop.

Videre fremgår det, at 94 af de 137 ansatte i Vejen bliver tilbudt arbejde på Odense-lageret, og at Coop tilbyder alle en særlig bonus, hvis de bliver i job frem til Vejen-centrets lukning.

"Det er mange medarbejdere, der har arbejdet dygtigt og loyalt i rigtig mange år for os. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de får mulighed for at fortsætte hos os. Og hvis ikke de ønsker det, at de kommer videre på en ordentlig måde," udtaler Nicolaj Boysen.

De fleste opgaver, der er løst i Vejen, bliver ifølge meddelelsen flyttet til Odense, men en række butikker i Midtjylland vil i stedet få varer fra Coops lager i Aalborg.

Det 33.300 kvadratmeter store lager i Vejen skal i fremtiden udlejes til en ekstern lejer. Efter nedlukningen af Vejen-lageret vil Coop have lagre i Hasselager, Aalborg, Odense, Albertslund, Brøndby og Rønne.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Coop i kovending: Alligevel ingen planer om at nå 400 Fakta-butikker

Coop-formand kræver bedre indtjening i butikkerne

Ejendomssalg og butikslukninger sætter spor i Coop 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier