EjendomsWatch

Freja Ejendomme vil skabe bycentrum i nedlagt fængsel i Albertslund

Efter statens ejendomsselskabs overtagelse af fængslet, hvor Egon Olsen fra Olsen Banden har rusket tremmer, skal Albertslund Kommune og Freja Ejendomme finde nye muligheder for området. En kombination af flere funktioner er blandt ideerne, siger direktør hos Freja Ejendomme til EjendomsWatch.

Freja Ejendomme har overtaget Vridsløselille Statsfængsel, der i fremtiden kan blive en del af et bycentrum i Albertlund. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Med cigaren i munden har Egon Olsen vendt ryggen til Vridsløselille Statsfængsel, når han i filmene om “Olsen Banden” er gået langs alléen mod friheden. I fremtiden kan samme allé blive adgangen til et nyt bycentum i Albertlund, efter Freja Ejendomme har overtaget det nedlagte fængsel.

Fængslets centrale placering i Albertslund nær rådhus, gymnasiun og butikscenter giver fængslet og de tilhørende områder et stort potentiale, vurderer direktør hos Freja Ejendomme Carsten Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier