EjendomsWatch

Freja Ejendomme vil skabe bycentrum i nedlagt fængsel i Albertslund

Efter statens ejendomsselskabs overtagelse af fængslet, hvor Egon Olsen fra Olsen Banden har rusket tremmer, skal Albertslund Kommune og Freja Ejendomme finde nye muligheder for området. En kombination af flere funktioner er blandt ideerne, siger direktør hos Freja Ejendomme til EjendomsWatch.

Freja Ejendomme har overtaget Vridsløselille Statsfængsel, der i fremtiden kan blive en del af et bycentrum i Albertlund. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Med cigaren i munden har Egon Olsen vendt ryggen til Vridsløselille Statsfængsel, når han i filmene om “Olsen Banden” er gået langs alléen mod friheden. I fremtiden kan samme allé blive adgangen til et nyt bycentum i Albertlund, efter Freja Ejendomme har overtaget det nedlagte fængsel.

Fængslets centrale placering i Albertslund nær rådhus, gymnasiun og butikscenter giver fængslet og de tilhørende områder et stort potentiale, vurderer direktør hos Freja Ejendomme Carsten Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier