EjendomsWatch

Kirkbi går efter at forøge sin europæiske ejendomsportefølje

Lego-familiens pengetank, Kirkbi, har gennemført en række ejendomsinvesteringer rundt om i Europa og er nu oppe på 25 ejendomme i alt, viser årsregnskabet.

Søren Thorup Sørensen, adm. direktør i Kirkbi. | Foto: Kirkbi /PR

Investeringsselskabet Kirkbi, som er ejet af Lego-familien Kirk Kristiansen, oplevede sidste år et negativt afkast på investeringer på 900 mio. kr. Dermed gentages billedet fra andre aktie- og obligationsinvestorer.

Derimod leverede ejendomsinvesteringer "et stærkt afkast", oplyser Kirkbi. Det præcise tal fremgår ikke af årsrapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier