EjendomsWatch

Peter Aalbæk og Lars von Trier søger investorer til byprojekt i Avedøre

De to filmskabere Peter Aalbæk og Lars von Trier vil skabe en grøn bydel i Avedøre. Kommunen har godkendt projektet, der skal stå færdigt i 2020, men dueon mangler fortsat at lukke aftaler med investorer.

Foto: /ritzau/Linda Johansen

Filmskaberne Peter Aalbæk og Lars von Trier er gået sammen med ejendomsmægler Ulla Laksø om at ville skabe en grøn bydel ved Avedøre. Det skriver Børsen.

Planen er at opføre en selvforsynende økologisk og grøn bydel, der kan danne rammen om et mere harmonisk liv, lyder det. Hvidovre Kommune har godkendt planerne i december sidste år og tegningerne er på plads. Mod udgangen af 2019 forventer de at kunne skyde byggeriet i gang, så det kan stå færdigt i løbet af næste år. Derfor er det næste punkt på "dagsordenen" at lukke aftaler med investorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier