EjendomsWatch

Udsalg af danske ejendomme gav jackpot hos forsikringsselskab

Samlet set har LB Forsikring tabt millioner på investeringerne i 2018, men det havde set meget værre ud, hvis det ikke havde været for et ekstraordinært stort afkast på ejendomsporteføljen.

Anne Mette Toftegaard, adm. direktør i LB Forsikring | Foto: PR

Selvom LB Forsikring kom ud af 2018 med et negativt investeringsresultat på minus 65,6 mio. kr., hvilket var med til at trække det samlede resultat efter skat ned på 246,3 mio. kr., var der dele af investeringsporteføljen, som i den grad lykkedes for forsikringsselskabet.

LB Forsikring, der står bag de tre brands Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og Runa Forsikring, tjente således gode penge på ejendomme og skov. Det viser forsikringsselskabets årsrapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier