EjendomsWatch

Fransk kapitalforvalter har ikke nok i 78 Rødovre-boliger

MIPIM 2019: Boligejendomme er fortsat øverst på dagsordenen i bestræbelserne på at udvide den danske ejendomsportefølje, men det kan blive nødvendigt at tilpasse strategien for at nå målet, siger nordisk chef i et interview med EjendomsWatch kort efter opkøb i Rødovre er gennemført.

Foto: Illustration/Ravn Arkitektur.

CANNES – Den internationale kapitalforvalter Axa IM Real Assets har fortsat ambitioner om at opbygge en betragtelig portefølje af boligejendomme i Danmark, selv om der ikke er sket meget på investeringsfronten det seneste år.

Det siger Fredrik Söderlund, chef for asset management og transaktioner i Norden hos Axa IM Real Assets, i et interview med EjendomsWatch i Cannes i forbindelse med verdens største ejendomsmesse, Mipim.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier