EjendomsWatch

Fætter BR flytter fra gågader til gamle Toys’R’Us-butikker

Salling Group vil genåbne over halvdelen af de nye Fætter BR-butikker i Toys’R’Us' tidligere bygninger.

Fætter BR går nu ind og overtager gamle Toys’R’Us-lokaler. | Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Salling Group vil over de næste måneder genåbne 26 Fætter BR-butikker. 14 af disse skal ligge i Toys’R’Us' gamle bygninger. De sidste 12 skal placeres på gågader i Aalborg og København og i ti storcentre.

Det skriver Børsen.

"Vi vælger at åbne mange boksbutikker, fordi de er store nok til det, vi vil med dem. Det har været vigtigt for os at sprede de 26 butikker ud over landet, så alle kan komme til en butik indenfor en rimelig afstand, og så kan vi lave mange flere spændende ting på de kvadratmeter, vi nu får, frem for at genåbne de mindre BR-butikker," siger Charlotte From, ny adm. direktør for Fætter BR til Børsen.

Af de 12 butikker, der ikke skal opføres i Toys’R’Us-lokaler, vil de ti af dem blive placeret i gamle lejemål eller i samme områder som de tidligere butikker, med undtagelse af Aarhus og København.

11 byer mere får en BR-butik — 8 i Jylland

15 ud af 25 nye BR-butikker har fundet placering

Butiksdød rammer bankerne: Analytiker forudser flere problemer i detailsektoren 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier