EjendomsWatch

Bejler til børsnoteret ejendomsselskab strides med PWC om værdien

Britiske Castlelake fortsætter sit forsøg på at opkøbe Admiral Capital. Samtidig afviser bejleren en ekstern vurdering, som PWC på vegne af bestyrelsen har udført.

Henrik Frisch, bestyrelsesformand i Admiral Capital. | Foto: PR.

Det ændrer ikke noget, at rådgivningsfirmaet PWC har vurderet et igangværende købstilbud på ejendomsselskabet Admiral Capital og fundet det urimeligt.

Det er konklusionen hos selskabet CL Danmark, der er ejet af den britiske kapitalforvalter Castlelake, og som inden jul tilbød 2 kr. per B-aktie og 5,6 kr. per A-aktie i Admiral Capital — et tilbud, som hovedaktionæren, svenske Kvalitena, der ejer 53 pct. af aktierne, har accepteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier