EjendomsWatch

Finanstilsynet vil granske pensionskassers ejendomsinvesteringer

Finanstilsynet har igennem flere år skærpet reglerne for pensionsselskabernes alternative investeringer.

Finanstilsynet har skærpet kravene til landets pensionsselskaber og deres værdisætning af de såkaldte alternative investeringer. | Foto: Ritzau Scanpix/Carl Redhead

Pensionsselskabernes alternative investeringer har igennem flere år været i fokus hos Finanstilsynet, der på forskellig vis har skærpet kravene på området. Blandt andet har tilsynet strammet spillereglerne for værdisætningen, så pensionsselskaberne har bedre styr på investeringerne.

"Man er nødt til løbende at holde øje med værdierne, for ellers kan man ikke risikostyre investeringerne," siger Carsten Brogaard, vicedirektør i Finanstilsynet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier