EjendomsWatch

Medie: Fritz Schur køber konkursbo

Færch Huset i Holstebro er blevet solgt gennem et konkursbo efter at have været til salg i næsten et år, skriver Folkebladet Lemvig. Ifølge avisens oplysninger er køber erhvervsmanden Fritz Schur.

Færch Huset blev sat til salg hos CBRE i maj 2018. | Foto: CBRE.

Erhvervsmand og kammerherre Fritz Schur er blevet ejer af Færch Huset ved Færch Torv i Holsterbro, efter han har købt ejendommen gennem et konkursbo.

Det skriver Folkebladet Lemvig.

Ejendommen, der har en værdi på 50 mio. kr., har været til salg hos CBRE for 55 mio. kr. siden maj 2018, men det er ikke lykkedes at sælge den før nu, skriver avisen.

Advokat Henrik Selchau Poulsen fra Bruun & Hjejle har været kurator i sagen og bekræfter overfor Folkebladet Lemvig, at ejendommen er solgt. Han vil dog ikke oplyse prisen eller bekræfte identiteten på køber.

Det fremgår endnu ikke af officielle registre, at ejendommen har skiftet ejer, men flere unavngivne lejere oplyser til Folkebladet Lemvig, at Fritz Schur Gruppen er den nye ejer.

Det er ikke lykkedes avisen at få en kommentar fra Fritz Schur.

Det var Niels Skovgaard, der gennem 11 år ejede ejendommen, indtil han døde af en blodprop i september 2017. Efterfølgende overtog hans hustru Kirsten S. Larsen hans ejendomme, men gælden oversteg værdierne, og hun begærede firmaet konkurs 5. oktober 2018.

Niels Skovgaard købte den 5000 kvm store ejendom af Færch-familien i 2006 for 80 mio. kr., viser tingbogen.

Holstebro søger arkitekter til at udvikle 70.000 kvadratmeter bykerne 

Boligprojekt i tidligere skole i Varde er strandet

Svenskerne har høstet store gevinster på salg af danske postejendomme

Fritz Schur bliver boligudlejer i Solrød 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier