EjendomsWatch

Industriens Pension skal øge ejendomsinvesteringer med 1 milliard om året

Kenneth Olsson er kommet til Industriens Pension som ny ejendomsinvesteringschef med målet om at udvide og udfordre pensionskassens eksisterende strategi for erhvervsejendomme i København og Aarhus.

Kenneth Olsson, ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension. | Foto: PR.

Kenneth Olsson så det som en kærkommen udfordring, da han blev præsenteret for muligheden for at blive ejendomsinvesteringchef hos Industriens Pension.

Han er kommet til pensionsselskabet bl.a. for at udvide og udfordre den eksisterende strategi om at øge investeringerne i erhvervsejendomme i København og Aarhus, så den over tid kan spænde bredere både geografisk og på ejendomstyper.

Det skriver Børsen.

"Der er ikke nogle konkrete mål for, hvor meget vores ejendomsinvesteringer skal øges med. Men jeg har selv en ambition om at vokse med i omegnen af 1 mia. kr. om året. Der er også mulighed for endnu mere, hvis de rigtige projekter viser sig, siger Kenneth Olsson til avisen.

Han tilføjer, at han ser ejendomsinvesteringer som med lav risiko, hvis man ikke er afhængig af finansiering udefra, og derfor skal ejendommene finansieres 100 pct. ved egenkapital.

Han har siden 2003 været ansat i ATP Ejendomme, hvor han fra 2010 var ansvarlig for investeringsfunktionen og hjalp den danske portefølje med at vokse til 30 mia. kr. fra ca. 10 mia. kr.

Underdirektør stopper i ATP Ejendomme

Industriens Pension investerer over en halv milliard i 190 boliger i Aarhus

Danske pensionskasser modtager global hæder

Industriens Pension er "absolut tilfreds" med afkast på ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier