EjendomsWatch

Esbjerg-investor sætter kvart milliard i luksusboliger

Salget af ejerlejligheder til op mod 8 mio. kr. stykket i det, der bliver Esbjergs højeste boligejendom, skydes nu i gang via lokal Home-mægler. Projektet tilfører byen noget unikt, siger investoren bag.

Boligprojektet Lysningen i Esbjerg, der bliver byens højeste boligejendom. | Foto: PR-visualisering

Industrivirksomheden Claus Sørensen i Esbjerg lader nu sin ejendomsforretning spendere 250 mio. kr. på 63 luksusboliger i bydelen Lysningen, hvor lejligheder på mellem 135 og 204 kvm vil stå klar i 2020 til priser mellem 2,7 og 8 mio. kr.

"For Claus Sørensen Ejendomme er Lysningen det første byggeri med salg af boliger for øje. Det udspringer af en overordnet beslutning om at øge ejendomsaktiviteterne i primært Esbjerg, men også i andre attraktive byer for bosætning og drift af virksomhed," udtaler Lars Kjærgaard, projektchef i virksomheden, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier