EjendomsWatch

Klövern finder lejere til to kontorejendomme i København

Det svenske ejendomsselskab, der indtog det danske ejendomsmarked i 2017, kan byde velkommen til pensionsselskab og rejsearrangør.

Codanhus på Frederiksberg, hvor rejsekoncernen Tui nu rykker ind på knap 1000 kvm. | Foto: PR

Svenske Klövern, der i 2017 debuterede på det danske ejendomsmarked ved at overtage ejendomme på Frederiksberg fra ligeledes svenske Niam, har nu indgået aftaler med lejere i to andre kontorejendomme i København, oplyser selskabet.

Den ene er Amerika Plads, hvor AP Pension har tegnet sig for 3500 kvm med indflytning 1. april, mens Codanhus på Frederiksberg – som Klövern overtog i en milliardhandel med Dades sidste år – har fået rejsekoncernen Tui som lejer af 970 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier