EjendomsWatch

Ejendomdanmark: Indgreb mod ejendomsprojekter kan være fornuftigt

Finanstilsynet er klar på at skride ind over for bankers udlån til projektboliger med strammere krav til finansieringen. Et indgreb for at sikre, at udviklingen på projektmarkedet ikke stikker af, kan være en okay ide, siger Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark, til EjendomsWatch.

Adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Jannick Nytoft. | Foto: PR

Torsdag meddelte samfundets finansielle vagthund – Finanstilsynet – at myndigheden er i konkrete overvejelser om at skride ind over for bankers udlån til projektejendomme.

Det vil uden tvivl ramme udbudet af ejendomsprojekter og projektboliger, men det er måske ikke en så dårlig ide igen, lyder det fra Ejendomdanmark, der netop har skiftet navn fra Ejendomsforeningen Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier