EjendomsWatch

Frederiksberg-politiker om Blackstone-handel: "En pinlig sag"

Hvorfor undlod Frederiksberg Kommune at bruge sin ret til at købe tre ejendomme til en pris potentielt hundredvis af millioner under den pris, amerikanske Blackstone har tilbudt at betale. Det vil SF-politiker i byrådet have svar på. Beboerformand frygter, salget skal hjælpe med at finansiere byggeri på hospitalsgrund. Det afviser sælger, Frederiksberg Boligfond.

Byrådsmedlem for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen. | Foto: PR.

Byrådsmedlem for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen, kræver nu at få at vide, hvorfor Frederiksberg Kommune har afvist at købe tre ejendomme favørpris i stedet for at lade dem gå til den amerikanske storinvestor Blackstone for ca. en mia. kr.

Et dokument fra Frederiksberg Kommune viser, at forvaltningen var bevidst om, at der i skødet på ejendommene står, at i tilfælde af, at ejeren, Frederiksberg Boligfond, vil sælge, kan kommunen købe dem til en reguleret værdiansættelse af overdragelsesprisen fra 1932.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier