EjendomsWatch

Frederiksberg-politiker om Blackstone-handel: "En pinlig sag"

Hvorfor undlod Frederiksberg Kommune at bruge sin ret til at købe tre ejendomme til en pris potentielt hundredvis af millioner under den pris, amerikanske Blackstone har tilbudt at betale. Det vil SF-politiker i byrådet have svar på. Beboerformand frygter, salget skal hjælpe med at finansiere byggeri på hospitalsgrund. Det afviser sælger, Frederiksberg Boligfond.

Byrådsmedlem for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen. | Foto: PR.

Byrådsmedlem for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen, kræver nu at få at vide, hvorfor Frederiksberg Kommune har afvist at købe tre ejendomme favørpris i stedet for at lade dem gå til den amerikanske storinvestor Blackstone for ca. en mia. kr.

Et dokument fra Frederiksberg Kommune viser, at forvaltningen var bevidst om, at der i skødet på ejendommene står, at i tilfælde af, at ejeren, Frederiksberg Boligfond, vil sælge, kan kommunen købe dem til en reguleret værdiansættelse af overdragelsesprisen fra 1932.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier