EjendomsWatch

Efterspørgslen på industrilokaler er den største i ti år

Omsætningen i industrien er steget gennem en årrække, og det viser sig i efterspørgslen på industrilokaler. Ejendomsforeningen Danmark forventer også en stor efterspørgsel på industrilokaler i fremtiden, udtaler direktøren.

Foto: Ritzau Scanpix/Jesper Stormly Hansen

Den danske økonomi og industri har rejst sig efter finanskrisen, og den gode udvikling afspejles i efterspørgslen på industrilejemål, der er den største i ti år. Det skriver Ejendomsforeningen Danmark i en pressemeddelelse.

"Det er positivt og interessant, at industri og produktion fortsat spiller en stor rolle i den økonomiske vækst i Danmark. Tomgangen i industriarealer har været faldende gennem de seneste kvartaler og er nu på det laveste niveau i ti år. Alt tyder på, at vi kan forvente en fortsat stor efterspørgsel på industrilokaler," siger Jannick Nytoft, adm. direktør for Ejendomsforeningen Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier