ATP-topchef siger op efter mangel på tillid

Vedvarende kritik af ATP-topchefens dispositioner, inden han kom til ATP, fører nu til en opsigelse.
Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen
Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

ATP's adm. direktør Christian Hyldahl har valgt at stoppe, meddeler pensionsfonden.

"Jeg har truffet beslutningen om at opsige mit job, fordi dele af omverdenen, som ATP er afhængig af, ikke har tillid til mig som direktør for ATP, og jeg må drage den konklusion, at der ikke er udsigt til, at dette vil ændre sig. Samtidig er der større og større risiko for, at ATP’s omdømme vil begynde at lide skade, og det er noget, som jeg for alt i verden vil undgå," udtaler Christian Hyldahl.

Hans opsigelse mødes med følgende kommentar af bestyrelsesformand Torben M. Andersen:

"Jeg har i weekenden modtaget Christian Hyldahls opsigelse. Jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne benytte lejligheden til at takke Christian for hans dedikerede arbejde i ATP – og for den måde han personligt og ledelsesmæssigt har stillet sig i spidsen for at løfte det særlige ansvar, der påhviler ATP."

"Personligt har jeg sat meget stor pris på vores samarbejde, som blev alt for kort. Men jeg har samtidig stor forståelse og respekt for den beslutning, Christian har truffet," siger Torben M. Andersen.

Christian Hyldahl har blandt andet været under kritik for i sin rolle som chef i Nordea at have haft et medansvar for, at investorer har kunnet spekulere i uretmæssig refusion af udbytteskat.

ATP er blandt de største danske investorer i fast ejendom. Det er kun godt en uge siden, at Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, ligeledes meddelte sin afgang.

"Vi er blevet enige om, at den nye direktør i ATP Ejendomme skal have en anden profil"

Michael Nielsen stopper som topchef i ATP Ejendomme

NREP opruster med ny mand fra ATP

Ejendomme sikrer positivt afkast hos ATP 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også