EjendomsWatch

Dyne-Larsen: "Den rigtige strategi at investere i fysiske butikker"

Jysk-koncernen fortsætter efter nyt rekordår med at investere stort i både nye butikker og distributionscentre i Europa.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Henrik Daugaard

Tempoet er højt i den danske detailkoncern Jysk, hvor milliarder fra salget ruller ind. Ejeren, dynekøbmand Lars Larsen, er dog langt fra tilfreds med kun at have danske butikker i nu 50 lande.

Det fastslår han torsdag, hvor Jysk Group har udsendt nøgletal for udviklingen i regnskabsåret 2017/18. De viser en samlet vækst i både omsætningen og resultatet på 7 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier