EjendomsWatch

Ægtepar sælger biograf i Viborg efter 38 år

Nordisk Film føjer midtjysk biograf med fem sale til porteføljen. Sælger af biografen er et ægtepar, der har drevet biograf i små 40 år.

Nordisk Film køber biografen Fotorama i Viborg. | Foto: PR.

Nordisk Film udvider kæden af biografer fra årsskiftet, når Fotorama i Viborg bliver en del af selskabet. Det oplyser Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Fotorama, der har fem biografsale, drives og ejes af ægteparret Bente og Bent Paulsen, der har drevet biograf i Viborg siden 1980. Nordisk Film oplyser ikke, hvad selskabet har betalt for den midtjyske biograf.

"Vi er meget stolte over, at Bente og Bent har valgt at sælge deres livsværk til os i Nordisk Film Biografer. Det er en stor tillidserklæring. Fotorama er en meget veldrevet og moderne biograf, der er et markant bidrag til områdets kulturliv. Vi vil gå ydmygt til opgaven med at føre biografen videre i samme ånd som Bente og Bent, og vi vil sørge for, at biografen bliver ved med at fremstå attraktiv og nyskabende for de mange gæster," udtaler Casper Bonavent, direktør for Nordisk Films biografer i Danmark, i meddelelsen.

Nordisk Film ejer i forvejen 22 biografer i Danmark og er også tilstede i Norge. I december åbner selskabet sin første biograf i Sverige.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.)

Københavns Kommune vil ikke redde Palads

Grundejere vil nedrive Palads-biografen i København 

Nordisk Film skal genopføre K.B. Hallen i samme gamle ånd 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier