Udlejningen står stille i nyt Billund-outlet

Det var planen, at halvdelen af arealet i det nye Billund Designer Outlet skulle være udlejet ved udgangen af 2018, men udlejningen har tilsyneladende stået stille i de seneste syv måneder. Investor er fortrøstningsfuld. (Opdateret.)
Sådan kan det planlagte Billund Outlet komme til at se ud ifølge hovedinvestoren bag, Resolution Property. | Foto: PR.
Sådan kan det planlagte Billund Outlet komme til at se ud ifølge hovedinvestoren bag, Resolution Property. | Foto: PR.

(Artiklen opdateret 12. november med kommentar fra investor).

Udlejningen står stille i det planlagte Billund Designer Outlet, der har ambitioner om at blive Skandinaviens største. Det fremgår af en pressemeddelelse, som hovedinvestoren bag projektet, britiske Resolution Property, har sendt ud.

I april sagde Resolution Property at 10 pct. af arealet var udlejet til internationale og skandinaviske luksus-detailkoncerner, og at målet var at have udlejet halvdelen inden udgangen af 2018, men nu i november måned, er der stadigvæk udlejet 10 pct.

Den tilsyneladende stilstand i udlejningen vil dog snart blive brudt, lyder det fra Resolution Property. Koncernen har blandt andet indgået et samarbejde med virksomheden Reteam Group, der har hovedkvarter i København og udvikler kommercielle strategier for detailhandelsområder, og er tæt på at lukke flere aftaler, fortæller Mayte Legeay, der er porteføljeforvalter i Resolution Property, til EjendomsWatch.

"Vi er enten tæt på at underskrive eller i fremskredne forhandlinger med mere end 20 højtprofilerede internationale brands. Disse vil blive en del af Billund Designer Outlets fremragende mix af kvalitets-detailkoncerner. Vi er glade for denne udvikling og er fortrøstningsfulde omkring centrets tiltrækningskraft for potentielle lejere," siger hun.

I pressemeddelelsen, som Resolution Property sendte ud fredag, lød det således:

"Outlet-detailhandlen fortsætter med at udvikle sig til en integreret del af detailhandlen for både kunder og brands. Det er vores forventing, at dette område fortsat vil klare sig bedre og med den forventede åbning af Billund Designer Outlet i horisonten, ser vi frem til fortsat at være helt i front i udviklingen af outlet-sektoren," udtalte Mayte Legeay i meddelelsen.

I slutningen af 2017 blev der nedsat et nyt internationalt team, som skulle stå for at få gang i salget af lejekontrakterne. En række specialister inden for outletområdet og branding blev hyret ind, herunder kommunikations- og brandingselskabet BWP Group samt leasingagent Scala Build og Advantail Outlet Management.

Billund Designer Outlet skal være 20.400 kvm og forventes at åbne i 2021, oplyser Resolution Property, der vil komme til at eje 90 pct. af outlettet, mens børsnoterede Parken skal eje 10 pct. Projektet forventes at løbe op i 120 mio. euro (knap 900 mio. kr.).

Resolution Property ejer flere outlet-centre i blandt andet Frankrig og Tyskland.

Nyt Billund-outlet klar med mål: Halvdelen skal være udlejet i år

Ny kvinde i spidsen for storstilet outlet-projekt i Billund

Nyt outlet-center i Billund nærmer sig et projekt i milliardklassen

Britisk ejendomsinvestor vil bygge outlet-center i Billund

Plan om jysk forlystelsespark får kommune til at tøve

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også