EjendomsWatch

Bankfilial skal skabe caféliv i midtbyen i Aarhus

Caféstemning, events og lørdagsåbent. Der er ikke meget, der skriger bank, når Arbejdernes Landsbank flytter midtbyfilialen ind på Strøget i Aarhus. "Det er meget vigtigt, at det ikke kun handler om salg," siger chefen for den anderledes bankfilial.

Det bliver en anderledes bankfilial, som Dorthe Bechmann skal lede i Aarhus' midtby fra februar næste år. | Foto: PR

Mens trafikken af bankfilialer længe mest er gået ud af strøggader og centrale beliggenheder, rykker Arbejdernes Landsbank den modsatte vej. Det sker, når banken den 1. februar næste år flytter sin midtbyfilial fra M.P. Bruunsgade i Aarhus ind på Strøget lige ved siden af byens kendte stormagasin, Salling.

Så bliver det ikke mere centralt i Aarhus, men filialen kommer langtfra til at ligne en traditionel bankfilial med kasse og skranker. I stueetagen på Søndergade 15, som banken købte i foråret, rykker der en cafékæde ind. Banken vil selv holde til på de næste to etager - dog med flydende overgang fra café til et lounge-agtigt bankmiljø. Og filialen bliver kontantfri, så kassefunktionen rykker til bankens filial i Aarhus-forstaden Aabyhøj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier