EjendomsWatch

Taurus skal administrere Formueplejes ejendomme

Kapitalforvalteren Formuepleje, der gik ind på det danske ejendomsmarked for et år siden, har fundet en administrator til at forvalte sine porteføljer.

Foto: PR/Taurus

Kapitalforvalteren Formuepleje har valgt Taurus Ejendomsadministration til at forvalte sine ejendomsporteføljer. Det oplyser Taurus i en pressemeddelelse.

Formuepleje gik ind på ejendomsmarkedet i efteråret 2017 og har lanceret to fonde med et samlet indskud på godt 300 mio. kr. - henholdsvis Formuepleje Ejendomme 1 og Formuepleje Ejendomme 2.

"Vi har blandt andet valgt Taurus som administrator på grund af det store ejerskab, de udviser for de ejendomme, de administrerer. Vi ønsker et professionelt administrationsselskab, der tilbyder hele pakken inden for administration, rapportering, udlejning og ejendomsservice, men samtidig en samarbejdspartner, der er fleksibel og tæt på de enkelte ejendomme. Vi forventer klare anbefalinger til øget værdiskabelse i vores ejendomme, og det er vi sikre på, at Taurus kan tilbyde," udtaler Formueplejes ejendomsdirektør og partner, Lars-Erik Larsen, i meddelelsen.

Aftalen omfatter full-service ejendomsadministration, og Taurus er allerede i gang med arbejdet, fremgår det.

"Taurus er glade for samarbejdet med Formuepleje, som vi ser som en strategisk vigtig kunde i kredsen af større, professionelle investorer, der vælger os som forvalter af deres ejendomme," siger Thomas Windtberg, adm. direktør i Taurus Ejendomsadministration.

Taurus forvalter investeringsejendomme for professionelle investorer og har ca. 330 ejendomme med mere end 8500 lejemål under administration. Firmaet har kontorer i Aarhus og København og beskæftiger 50 medarbejdere.

Formuepleje Ejendomme 1 har en egenkapital på 125 mio. kr. og består p.t. af to ejendomme i henholdsvis Valby og Aarhus C. Formuepleje Ejendomme 2 har en egenkapital på 180 mio. kr. og har netop købt sin første ejendom i Aarhus-bydelen Højbjerg.

Trio sælger levn fra finanskrisen for trecifret millionbeløb

Tidligere Home Erhverv-direktør skifter til Formuepleje

Flere fonde skal sikre Formueplejes mål om 10 mia. kr. i ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier