EjendomsWatch

Field's og Bruun's Galleri trækker ned hos storcenter-ejer

Omsætningen stiger samlet set, men det danske marked trækker ned, når franske Klépierre gør status over årets første ni måneder.

Bruun's Galleri i Aarhus er Danmarks mest besøgte butikscenter med knap 11 mio. årlige gæster. | Foto: Ritzau Scanpix/Brian Rasmussen.

Den franske storcenteroperatør Klépierre har øget omsætningen i de første ni måneder af året sammenlignet med samme periode sidste år. I Danmark kniber det dog en smule med at følge med.

Klépierre, der via datterselskabet Steen & Strøm ejer Field's i Ørestad i København, Bruun's Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle, har samlet set øget omsætningen med to procent i årets første ni måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier