EjendomsWatch

Odenses borgmester vil tættere på ejendomsinvestorerne

Nyt netværk skal med Aarhus og København som forbillede skabe bedre byggeprojekter i landets tredjestørste by. Især små og mindre ejendomsudviklere håber Odenses borgmester at appellere til.

Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen.
Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

Et nyt forum for ejendomsudviklere, Netværk Odense, ser nu dagens lys. Byens borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), mener, at der i lighed med Aarhus og København er brug for et forum for dem, der deltager i byens forvandling.

"Vi har succes med byens kendte investorer, men vi ved, at der findes en stor underskov af små og mellemstore ejendomsejere, der kunne have gavn af at komme med i et netværk. For på den måde at lade sig inspirere, få en bredere vidensbase og måske finde en samarbejdspartner, der gør, at de lettere kan løfte større projekter," siger Peter Rahbæk Juel i en pressemeddelelse.

Bag ideen står den lokale erhvervsrådgiver Mille Lindskrog Knudsen og hendes mand, ejendomsudvikler og cykelforhandler Ulrik Clemmensen, der råder over 150 ejendomme i Odense. Muligheden for at blande sig med de store ejendomsudviklere, har de haft svært ved at få øje på. Derfor henvendte de sig til borgmesteren med deres idé om et fælles netværk, lyder det.

Også Odense-udvikleren Togt Ejendomme med 500 ejendomme i byen, herunder TBT Tower, hilser det nye netværk velkommen:

"Som det er i øjeblikket, kæmper vi ejendomsudviklere i hver vores skyttegrav og holder info tæt ind til kroppen. Det kunne være godt, hvis vi kunne få en fælles holdning til, hvordan vi skal forholde os til parkering, letbane, facader, etc. Et slags fælles regelsæt," siger adm. direktør Mogens Tveskov i meddelelsen.

Netværk Odense – netværk for ejendomsudvikling slår dørene op mandag 22. oktober 2018 kl. 17 på byens nye Hotel Odeon.

Lokal matador køber trofæ-ejendom i Odense

Lokal investor bygger ny bydel i Odense

Barfoed får Nykredit og PWC som lejere i nyt bolig- og erhvervsområde på 65.000 kvm

Odense planlægger 400.000 kvm nyt centralt byområde

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier