Odenses borgmester vil tættere på ejendomsinvestorerne

Nyt netværk skal med Aarhus og København som forbillede skabe bedre byggeprojekter i landets tredjestørste by. Især små og mindre ejendomsudviklere håber Odenses borgmester at appellere til.
Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen
Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

Et nyt forum for ejendomsudviklere, Netværk Odense, ser nu dagens lys. Byens borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), mener, at der i lighed med Aarhus og København er brug for et forum for dem, der deltager i byens forvandling.

"Vi har succes med byens kendte investorer, men vi ved, at der findes en stor underskov af små og mellemstore ejendomsejere, der kunne have gavn af at komme med i et netværk. For på den måde at lade sig inspirere, få en bredere vidensbase og måske finde en samarbejdspartner, der gør, at de lettere kan løfte større projekter," siger Peter Rahbæk Juel i en pressemeddelelse.

Bag ideen står den lokale erhvervsrådgiver Mille Lindskrog Knudsen og hendes mand, ejendomsudvikler og cykelforhandler Ulrik Clemmensen, der råder over 150 ejendomme i Odense. Muligheden for at blande sig med de store ejendomsudviklere, har de haft svært ved at få øje på. Derfor henvendte de sig til borgmesteren med deres idé om et fælles netværk, lyder det.

Også Odense-udvikleren Togt Ejendomme med 500 ejendomme i byen, herunder TBT Tower, hilser det nye netværk velkommen:

"Som det er i øjeblikket, kæmper vi ejendomsudviklere i hver vores skyttegrav og holder info tæt ind til kroppen. Det kunne være godt, hvis vi kunne få en fælles holdning til, hvordan vi skal forholde os til parkering, letbane, facader, etc. Et slags fælles regelsæt," siger adm. direktør Mogens Tveskov i meddelelsen.

Netværk Odense – netværk for ejendomsudvikling slår dørene op mandag 22. oktober 2018 kl. 17 på byens nye Hotel Odeon.

Lokal matador køber trofæ-ejendom i Odense

Lokal investor bygger ny bydel i Odense

Barfoed får Nykredit og PWC som lejere i nyt bolig- og erhvervsområde på 65.000 kvm

Odense planlægger 400.000 kvm nyt centralt byområde 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også