EjendomsWatch

Heimstaden kaster sig over udviklingsprojekt i Roskilde

Byens gamle slagterigrund skal forsynes med 80 lejligheder, der opføres i samarbejde med dansk entreprenør. Svensk investor har ellers hidtil mest købt færdige ejendomme.

Foto: Jyllands-Posten/Søren Lauridsen

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden, der er kontrolleret af norske Ivar E. Tollefsen, fortsætter sit investeringstogt i Danmark, hvor man råder over en portefølje på over 12 mia. kr.

Nu kaster selskabet sig over projektudvikling i Roskilde, hvor der på Slagterigrunden i byen skal opføres 80 lejligheder, to erhvervslejemål samt en garage, oplyser selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier