Boligudvikler sætter familielejligheder for 75 mio. kr. på Nørrebro til salg

I 2015 købte den aalborgensiske udvikler to ejendomme i København og rev dem ned for i stedet at bygge en enkelt ejendom. Direktøren fortæller, at der er stor efterspørgsel på større lejligheder i området, og at man med boliger på 100 kvm håber at mætte kvadratmetersulten.
Visualiseringen af ejendommen på hjørnet af Falkevej og Nordre Fasanvej på Nørrebro der kommer til salg. | Foto: PR
Visualiseringen af ejendommen på hjørnet af Falkevej og Nordre Fasanvej på Nørrebro der kommer til salg. | Foto: PR

Boligudviklingsfirmaet Calum sætter 18 lejligheder til salg for i alt 74,95 mio. kr. på Nørrebro i København, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om familieboliger med fire til fem værelser på ca. 100 kvm hver. Det samlede antal kvm er derfor på ca. 1800 kvm.

Calum købte i 2015 to ejendomme på hjørnet af Falkevej og Nordre Fasanvej, som dengang rummede en Ingo-tankstation og Dansk Røde Kors, og rev dem ned. I stedet er firmaet ved at opføre en enkelt ejendom med to længer på hver fire etager langs henholdsvis Falkevej og Nordre Fasanvej. Det er her, de 18 nyopførte lejligheder kommer til at ligge, oplyser Calum.

Nørrebro er præget af, at der er mange toværelseslejligheder på omkring 50 kvm. Derfor er der stor efterspørgsel på større lejligheder i området. Den adm. direktør for Calum, Jakob Axel Nielsen, fortæller, at det aalborgensiske selskab ofte får henvendelser fra lokale lejere, som løbende ringer for at høre, om der er nye lejligheder på vej.

"Nørrebro er, viser undersøgelser, en af hovedstadens mest ressourcesvage bydele. Familier i Nordvestkvarteret og på Nørrebro har i gennemsnit omkring 200.000 om året til rådighed efter skat. I Klampenborg er samme tal per husstand over 700.000 kr. Vi er meget glade for at kunne stille nogle nye faciliteter og kvadratmeter af rigtig høj kvalitet til rådighed i et område med mange, ofte ressourceknappe børnefamilier," udtaler Jakob Axel Nielsen i meddelelsen.

Det er HP Byg, som står for byggeriet, og Sangberg Arkitekter har tegnet boligerne.

Ifølge byggeplanen skal lejlighederne være klar til brug i juli 2019.

Calums bundlinje har vokseværk

Ejendomsudvikler opfører 140 boliger i Hedehusene

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også