EjendomsWatch

Finansiel vagthund advarer mod gældsætning i ejendomsselskaber

Det Systemiske Risikoråd ser fortsat en opbygning af risici, der kan true hele det finansielle system. Rådet vil tredoble penge- og realkreditinstitutternes polstring og advarer om, at nogle ejendomsselskaber øger deres gæld kraftigt.

Lars Rohde, nationalbankdirektør og formand for Det Systemiske Risikoråd. | Foto: PR

10 år efter finanskrisens indtog i Danmark efterlyser Det Systemiske Risikoråd, anført af nationalbankdirektør Lars Rohde, tiltag, der kan forhindre, at en ny krise opstår.

På rådets seneste møde har man således gentaget sin advarsel om, at der i øjeblikket opbygges risici i det finansielle system, der gør det vigtigt, at bankerne er bedre polstret i tilfælde af et økonomisk tilbageslag, oplyser rådet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier