EjendomsWatch

ATP bygger boliger og erhverv nær ny metroring

Den kommende metrostation gør Vibenshus Runddel i København til et meget attraktivt sted at bygge boliger og erhverv, fortæller direktøren i ATP Ejendomme til EjendomsWatch. Projekt rummer knap 15.000 kvm.

ATP købte i 2016 den trekantede grund ved Vibenshus Runddel på Østerbro i København. | Foto: Google Maps.

Vibenshus Runddel på Østerbro i København har længe lignet en blanding af et halvdødt industrikvarter og et smågråt boligkvarter, men i de seneste år har udsigten til en ny metrostation gjort området til en potentiel guldand for ejendomsinvestorer.

Virksomheder som Nets og Sanofi er flyttet ind i nabolaget, og nu vil ATP Ejendomme bygge nye boliger og en selvstændig erhvervsbygning ved runddelen. Her forventes metrostationen at åbne i 2019, hvor ATP også regner med at kunne begynde at bygge, siger Michael Nielsen, adm. direktør i ATP Ejendomme, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier