EjendomsWatch

Superbrugsen ombygger butikker for 80 mio. kr.

I efteråret bliver der sat nyt lys på den del af de 230 Superbrugsers butiksareal, som ikke rummer fødevarer, og som i de seneste år har stået lidt i skyggen af blandt andet madmanifestet Coop & Co. Derudover bruger den nye kædechef sin energi på at åbne seks nye såkaldte "krigsskibe".

I alt ni store Kvickly-butikker er omdannet eller skal omdannes til Superbrugsen-butikker i den kommende tid. I de kommende måneder og år skal Jesper K. Andersen, der har haft ansvaret for Superbrugsen siden nytår, således bruge tid på at få ombygget store butikker i Struer, Nakskov, Haslev, Otterup, Tranbjerg og på Amagerbrogade i København.

Samlet render investeringen op i 80 mio. kr., og forandringen kommer til at have stor betydning for, hvordan butikkerne tager sig ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier