EjendomsWatch

Topdanmark forvandler gammel glødepærefabrik til moderne kontorhus

En gammel Phillips-fabrik omdannes til kontorhus på 19.000 kvm og med plads til flere virksomheder.

Den forhenværende glødepærefabrik totalrenoveres og omdannes til kontorhus. | Foto: PR / Topdanmark Ejendom

En 19.000 kvadratmeter stor Phillips-fabriksbygning på Amager er kommet under kniven. Den tidligere glødepærefabrik er i gang med at blive totalrenoveret og omdannet til et flerbrugerhus, oplyser erhvervsmægleren Lintrup & Norgart i en pressemeddelelse.

Mægleren får til opgave at finde lejere til bygningen, som Topdanmark Ejendom ejer.

Ejendommen kommer til at indeholde lejemål på 500-3500 kvm, personalerestaurant og reception med kaffebar, møde- og konferencecenter, tagterrasse og egen cykelmekaniker, fremgår det.

"Sammen med Topdanmark Ejendom har vi lagt vægt på at skabe et kreativt miljø med industrielle undertoner og service i særklasse. Der er ikke bare klassisk reception, men barista-bar i øjenhøjde, hvor værter og værtinder modtager medarbejdere og gæster med et smil. Husets helt nye personalerestaurant har tilhørende tagterrasse og giver medarbejderne mulighed for at redde aftensmaden med dinner to go," siger Jesper Norgart, partner i erhvervsmægleren Lintrup & Norgart.

Kontorhuset, der giver plads til en række virksomheder med op til 1000 ansatte, skal gå under navnet Edison, opkaldt efter Thomas Edison, opfinderen af glødepæren, fremgår det.

Hvor meget investeringen i omdannelsen løber op i, fremgår ikke.

Forladt kosmetik-hovedsæde er efter to år igen fuldt udlejet

Flemming Engelhardt: "Nu bliver jeg direkte ansvarlig for afkastet"

TK Development henter ny topchef hos Topdanmark

Global kæde af kontorfællesskaber flytter ind i Carlsberg Byen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier