EjendomsWatch

TK-formand: "Det er en rigtig, rigtig, rigtig træls sag"

I stedet for at tjene 115 mio. kr. på at opføre og udvikle butiks- og boligprojektet Strædet i Køge, ender TK Development med at tabe 35 mio. kr. Risikostyringen har været for dårlig hos den nu fratrådte adm. direktør Frede Clausen, lyder det over for EjendomsWatch fra bestyrelsesformand Peter Thorsen. Han glæder sig over at kunne se enden på aktiviteterne i Polen.

Peter Thorsen, bestyrelsesformand i TK Development, der torsdag måtte nedjustere endnu engang. | Foto: Sebastian Buur Gunvald, Jyllands-Posten

Den børsnoterede projektudvikler TK Development må endnu engang nedjustere sine resultatforventninger, der i stedet for 80-90 mio. kr. før skat nu spås at lande på 0-10 mio. kr., oplyste selskabet torsdag.

Over for EjendomsWatch lægger bestyrelsesformand Peter Thorsen ikke skjul på, at hovedårsagen til nedjusteringen – en nedskrivning af butiks- og boligprojektet Strædet i Køge på 50 mio. kr. – er en ulykkelig udgang på et projekt, hvor man regnede med at skulle tjene 115 mio. kr., men hvor først og fremmest en entreprenørkonkurs har smadret regnestykket, der nu ender i et tab på 35 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier