Cobblestone bliver medejer af forvalter af hoteller

En af landets største ejendomsadministratorer træder ind i den boomende hotelbranche.
Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i Cobblestone. | Foto: PR
Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i Cobblestone. | Foto: PR

Der er fart på hotelbranchen i hovedstaden, og det får nu en af landets største aktører inden for ejendomsadministration, Cobblestone Property Management, til at overtage majoriteten af asset management-delen i Nordic Hotel Consulting, NHC Asset Management.

Selskabet vil fremover hedde Cobblestone Hotel Asset Management og blive en del af Cobblestone-gruppen, fremgår det af en pressemeddelelse fra Cobblestone.

"Frem mod 2025 får København 7000-10.000 nye hotelværelser. Nogle af investeringerne kommer fra etablerede hotelinvestorer, men mange nye pensionskasser, kapitalfonde og udviklere er også gået ind i segmentet, og ikke alle har in-house-kompetencer til at håndtere hotelaktiver. Forvaltning af hotelaktiver er ikke almindelig ejendomsadministration, og med tilførelsen af specialkompetencer og mange års erfaring fra NHC øjner vi en mulighed for at udvikle et nyt marked, som flugter rigtig godt med vores overordnede strategi," siger Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør hos Cobblestone Property Management, i meddelelsen.

Opkøbet understøtter en generel strategi hos Cobblestone Property Management om at løfte kundernes afkast ved at fokusere mere på højt servicerede og brandede ejendomsprodukter.  Mere avancerede og forædlede ejendomsprodukter skal gøre det nemmere at indgå aftaler med de mest ombejlede og betalingsvillige lejere, lyder det.

"Fremtidens ejendomsmarked tilhører i stigende grad de ejendomsvirksomheder, som ikke blot sælger kvadratmeter, men også servicerede ejendomskoncepter. Wework, som leverer globale kontorfaciliteter med bl.a. IT-drift, catering, en innovativ it-platform, der understøtter samarbejde og forretning mellem lejer-virksomhederne, tiltrækkende fællesarealer og kontorpersonale til lejerne, er et eksempel på denne tendens," siger Rasmus Juul-Nyholm, der desuden refererer til Pelican Self Storage, SoHo og Basecamp studenterboliger som eksempler på servicerede ejendomskoncepter herhjemme.

Med opkøbet skifter alle medarbejdere fra NHC Asset Management arbejdsadresse til Cobblestone i Valby og fortsætter i det nye regi.

Hos NHC Asset Management fortsætter de nuværende ejere som minoritetsejer af Cobblestone Hotel Asset Management.

"Vi ser derfor meget frem til samarbejdet, som vil sikre og udvikle den service, vi kan tilbyde kunderne," lyder det fra Christian Kielgast, partner hos NHC, i meddelelsen.

Patrizia overdrager sin administration til Cobblestone

Ny underdirektør hos Cobblestone hentes hos Deas

Cobblestone vokser uden at resultatet følger med 

Landets fjerdestørste ejendomsadministrator får nyt navn 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også