EjendomsWatch

Danske Bank og Nordea freder deres filialnet

Efter at have lukket filialer på stribe siger de to storbanker nu, at der er ikke planer om yderligere lukninger, skriver Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Lasse Kofod

For nylig meldt Jyske Bank ud, at man freder bankens filialer frem til udgangen af 2020, og nu lyder det også fra Danske Bank og Nordea, at man ikke har planer om at reducere antallet af filialer lige foreløbig. Det skriver Børsen.

Begge banker har ellers over de seneste år skruet kraftigt ned for antallet af filialer. Ifølge Bankresearch har Nordea siden 2012 mere end halveret antallet af afdelinger til 97, mens Danske Bank har været endnu skrappere og nu er nede på 95 filialer mod 228 for seks år siden.

"Vi har ingen konkrete planer lige nu om at reducere antallet af filialer, da vi ligger fornuftigt i forhold til den kundeefterspørgsel, der er. Jeg vil ikke underdrive vigtigheden af at være fysisk til stede, da den fysiske tilstedeværelse er lige så vigtig som den digitale. Det er kombinationen af de to, der er kodeordet," fortæller Mads Skovlund, bankdirektør med ansvar for privatkunder i Nordea, til avisen.

Thomas Mitchell, privatkundedirektør i Danske Bank, udtaler, at banken "helt overordnet" ikke har planer om at reducere i filialnettet de kommende år, men at der kan komme enkelte sammenlægninger i de større byer, hvor der er flere lokationer tæt på hinanden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Bankchefer vil fortsætte med at åbne filialer

Jyske Bank freder sine filialer frem til 2021

Bank overtager strøgejendom i Aarhus fra enzym-rigmand 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier