EjendomsWatch

Smykkekæde lukker butikker

Amazing Jewelry, som den tidligere Pandora-partner Jesper Nielsen står bag, har ikke udviklet sig som forventet for flere af kædens franchisetagere, skriver Berlingske.

Jesper Nielsen, stifter af Amazing Jewelry. Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen.

Smykkekæden Amazing Jewelry, som ifølge stifteren Jesper Nielsen gerne skulle bestå af over 100 butikker verden over inden årets udgang, har udviklet sig et dyrt bekendtskab for flere af kædens franchisetagere, der nu skrider til butikslukninger, skriver Berlingske.

Brødrene Mark og Leon Saunto opgav således sidste år deres Amazing-butik på Strøget i København efter at have tabt to mio. kr. på butikken, som Jesper Nielsen og hans familie nu har overtaget, fremgår det.

Brødrene åbnede i stedet butikker i Glostrup Storcenter og City 2 i Taastrup, men også her er der problemer, skriver Berlingske.

"Selskabet har haft to udfordrende driftsår, hvor der blev åbnet en større butik på Strøget i København, Glostrup og Taastrup. Ledelsen har efterfølgende konstateret, at butikkerne ikke var rentable, og har derfor igangsat en lukning af disse," lyder det i brødrenes selskab Amazing Group Denmark i det netop aflagte regnskab, skriver Berlingske.

Også i Vejle har en franchisetager opgivet ævred efter et halvt år.

Jesper Nielsen har ikke besvaret Berlingskes henvendelse, fremgår det.

Deloitte: Hver fjerde modetøjsbutik er truet af konkurs

Luksusmærker indtager strøgejendom i København

Ejer sætter salgspris på Magasin-kæden

Butikskæde med 50 afdelinger får ny ejer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier