EjendomsWatch

Enggaard overdrager administration til Deas

I nybyggeri i Fredericia med i alt 232 lejligheder er ejendomforvalteren valgt til de foreløbigt tre første punkthuse.

Deas' hovedsæde på Frederiksberg. Foto: PR

Ejendomsforvalteren Deas har indgået en administrationsaftale med A. Enggaard A/S om virksomhedens nybyggeri, Sønder Voldgade Kvarteret, som er under opførelse i Fredericia C, oplyser Deas.

Boligbyggeriet består af ejerboligerne Langebro og andelsboligerne Bådhusene. De to byggerier forventes at bestå af hhv. 12 punkthuse og 5 treetagers rækkehuse, som tilsammen udgør 232 arkitekttegnede lejligheder, fremgår det.

"Deas er blevet valgt til at administrere de tre første Langebro-punkthuse, E/F Skibbroen 12, E/F Toldkammeret 7 og E/F Toldkammeret 9, samt grundejerforeningen (...) I takt med at de resterende boliger bliver solgt og bygget, vil disse også blive tilføjet til Deas' administrationsportefølje," skriver Deas.

Byggeriet skal forvandle Fredericias gamle havneområde til en tidssvarende og levende bydel med attraktive lejligheder i nordisk stil og med og udsigt til vandet ved Lillebælt.

Deas hyrer tidligere regnskabschef hos Danica

Deas-direktør: Vi skruer op for alle ydelser inden for ejendomsforvaltning

Medie: Deas risikerer at miste portefølje på 4 mia. kr.

Deas hyrer manager med fortid hos Steen & Strøm

Forsiden lige nu

Heimstaden vil selv stå for administrationen af sine danske ejendomme

Da Heimstaden opkøbte sin danske samarbejdspartner, NPM, sidste år, var det med henblik på at overtage administrationen af alle sine ejendomme i Danmark. Heimstadens danske direktør fortæller i et interview med EjendomsWatch, at det bliver en gradvis ændring. I alt ejer Heimstaden for over 12 mia. kr. herhjemme.

Tegnestue hyrer partner fra Schmidt Hammer Lassen

Et halvt år efter Trine Berthold blev udpeget som ny partner hos den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), skifter hun over til en langt mindre konkurrent Loop Architects.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier