EjendomsWatch

Enggaard overdrager administration til Deas

I nybyggeri i Fredericia med i alt 232 lejligheder er ejendomforvalteren valgt til de foreløbigt tre første punkthuse.

Deas' hovedsæde på Frederiksberg. | Foto: PR

Ejendomsforvalteren Deas har indgået en administrationsaftale med A. Enggaard A/S om virksomhedens nybyggeri, Sønder Voldgade Kvarteret, som er under opførelse i Fredericia C, oplyser Deas.

Boligbyggeriet består af ejerboligerne Langebro og andelsboligerne Bådhusene. De to byggerier forventes at bestå af hhv. 12 punkthuse og 5 treetagers rækkehuse, som tilsammen udgør 232 arkitekttegnede lejligheder, fremgår det.

"Deas er blevet valgt til at administrere de tre første Langebro-punkthuse, E/F Skibbroen 12, E/F Toldkammeret 7 og E/F Toldkammeret 9, samt grundejerforeningen (...) I takt med at de resterende boliger bliver solgt og bygget, vil disse også blive tilføjet til Deas' administrationsportefølje," skriver Deas.

Byggeriet skal forvandle Fredericias gamle havneområde til en tidssvarende og levende bydel med attraktive lejligheder i nordisk stil og med og udsigt til vandet ved Lillebælt.

Deas hyrer tidligere regnskabschef hos Danica

Deas-direktør: Vi skruer op for alle ydelser inden for ejendomsforvaltning

Medie: Deas risikerer at miste portefølje på 4 mia. kr.

Deas hyrer manager med fortid hos Steen & Strøm 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier