EjendomsWatch

Blackstone på vej med ejendomsfond på 100 mia. kr.

Kapitalforvalteren, der er blandt de mest opkøbsivrige på det danske ejendomsmarked det seneste års tid, har fuld tiltro til, at der fortsat er gode opkøb at foretage på vegne af investorerne, siger global chef for ejendomsinvesteringer.

Foto: RItzau Scanpix/AP/Mary Altaffer

Den amerikanske kapitalforvalter Blackstone er undervejs med endnu en fond, Blackstone Real Estate Partners IX, der er målrettet ejendomsinvesteringer og får en størrelse, der mindst ligner den forrige i rækken.

Det oplyste direktør Jonathan Gray, der også er global chef for ejendomsområdet, i forbindelse med virksomhedens halvårsrapport i juli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier