Zleep Hotels bygger nyt hotel med nyt bo-koncept

Zleep bevæger sig ind på lejlighedshotellernes marked. I det kommende hotel i Nordsjælland skal der være 34 hotellejligheder.
Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels. | Foto: PR
Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels. | Foto: PR

Den danske hotelkæde Zleep Hotels er på vej med sit 15. hotel i Danmark.

Det nye hotel bliver med 112 værelser, får hjemme i Lyngby nord for København og skal stå klar til at modtage gæster i 2020.

Det skriver Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

Den ekspanderende kæde vil som noget nyt gøre sig i hotellejligheder.

Ud af de 112 værelser bliver de 78 standard hotelværelser, mens de resterende 34 bliver hotellejligheder. Hermed vil Zleep Hotels introducere et nyt koncept, som selskabet kalder Zleep Living. Det skal henvende sig til gæster, der har brug for at overnatte på et hotel i længere perioder, skriver kæden.

Lejlighederne bliver 50 pct. større end de almindelige hotelværelser, og foruden et sove- og badeværelse kommer der også til at være et lille køkken.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel for større værelser, hvor man kan 'bo' i længere perioder. Specialister, der er udstationeret eller arbejder med et projekt igennem længere tid, og som har behov for et mere hjemligt værelse med et mindre køkken og opholdsrum. Vi kommer til at lave kombinationen med et traditionelt hotel og longstay værelser på andre af vores nye hoteller – bl.a. i Hillerød," udtaler Peter Haaber, direktør og stifter af Zleep Hotels.

For at sikre sig 'lejere' til det nye koncept har Zleep Hotel på forhånd planlagt, at der skal opbygges et stærkt samarbejde med uddannelsesinstitutionen DTU (Danmarks Tekniske Universitet), lyder det videre.

Zleep Hotels blev etableret i 2003 og opererer i dag ni hoteller med 870 værelser og har yderligere seks hotelprojekter med 795 værelser på vej i sin pipeline fem mod 2020.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også