EjendomsWatch

Park Street Nordicom overlader ejendomsdrift til ISS

60 ejendomme med i alt 250.000 kvm skal fremover vedligeholdes og drives af ISS-koncernen. Ejer og direktør venter højere effektivitet gennem digitale løsninger.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Drift og vedligeholdelse af 60 ejendomme, som ejendomsselskabet Park Street Nordicom har i sin portefølje, skal fremover varetages af servicekoncernen ISS, oplyser Park Steet Nordicom.

Det sker i form af et strategisk partnerskab, hvor ISS skal fungere som facility manager for ejendomsselskabet, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier