EjendomsWatch

Kampen om Nordens største højhus eskalerer: Rival anklages for ufine kneb

Idemanden bag det storstilede H.C. Andersen Adventure Tower i Nordhavn langer ud mod folkene bag det konkurrerende projekt, Northern Tower, som han mener er et plagiat, som Lego-familien er bekendt med. Han vil desuden vide, hvilken rolle en ledende partner i konsulenthuset McKinsey i Danmark har spillet i hele projektet.

Kurt Immanuel Pedersen, manden bag skyskraber- og forlystelsesprojektet H.C. Andersen Adventure Tower & Park (HCAAT). | Foto: PR

I takt med, at Københavns Kommunes afgørelse om byggeplanerne for Danmarks højeste højhus i Nordhavn nærmer sig, tager konflikten mellem de to konkurrerende projekter til.

Der er tale om to ganske ens skyskraberprojekter i milliardklassen, der begge går efter at blive Danmarks højeste og med placering på det samme areal. På den ene side står Kurt Immanuel Pedersen med højhus- og forlystelsespark-projektet H.C. Andersen Adventure Tower & Park (HCAAT). På den anden side finder man Northern Tower-projektet og Jesper Schmitz, bestyrelsesformand og tidligere direktør i selskabet Great Northern.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier