EjendomsWatch

Kapitalindsprøjtning på 180 mio. kr. skal sende ejendomsfamilie på ret kurs

Ejendomsaktieselskabet Bangs Gård har ikke bare fået en kapitalindsprøjtning, men også en større lånomlægning. Det vender egenkapitalen fra minus 154 mio. kr. til plus, men resultatet fortsætter i minus. Renteswaps er det store problem.

Blandt ejendommene hos ejendomsbesiddderen Bangs Gård i Esbjerg finder man Hotel Britannia. | Foto: PR

En kapitaltilførsel på 180 mio. kr. kombineret med en storstilet låneomlægning i ejendomsporteføljen skal vende den økonomisk nedslående situation i selskabet Bangs Gård, som er en af Esbjergs største ejendomsbesiddere, skriver Jydskevestkysten.

Den familieejede ejendomsinvestors seneste årsregnskab for 2017 viser et fald i bruttofortjenesten på 5 mio. kr. til 43,5 mio. kr. Driftsresultatet er dog forbedret fra et minus på 19 mio. kr. til et plus på 9 mio. kr. Det løfter årets resultat fra at have været på et minus på knap 34 mio. kr. til 15,5 mio. kr., mens kapitalindsprøjtningen sender egenkapitalen ud af et minus på 154 mio. kr. til et plus på 21 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier