EjendomsWatch

Realdania-direktør: Vi vil støtte nyt FN-byggeri i Danmark med en halv milliard

FOLKEMØDE: Der mangler kun de sidste 300 mio. kr. ud af de samlede ca. 1,6 mia. kr., det vil koste at finansiere det storstilede FN-museum, UN Live, der har været på tegnebrættet i København i flere år. Realdanias direktør tror på, at resten af pengene kommer i år, siger han til EjendomsWatch. Stor interesse fra danske fonde og virksomheder giver ham håb.

Jesper Nygård, Realdanias adm. direktør på Folkemødet i 2018. | Foto: Sacha Sennov

ALLINGE — Med et kronisk lille smil på læben, et gråt gedeskæg, isse og små firkantede briller uden synligt stel ligner Jesper Nygård inkarnationen af en hyggelig gammelfar. Men når han går gennem gaderne i byen Allinge på Bornholm, er der ingen tvivl om, at her kommer en mand med dybe lommer.

Jesper Nygård er adm. direktør for Realdania, en filantropisk forening med 22 mia. kr. på kistebunden. Det er der mange, der ved, og når han går roligt med sit lille, sorte stofnet i hånden bliver der trykket hænder en del gange. I den korte time, EjendomsWatch er sammen med ham, når han blandt andet at få trykket hånd med finansminister Kristian Jensen (V) og få ham til at grine – de kender uden tvivl hinanden. Og på hotellet, hvor interviewet finder sted, ved personalet udmærket godt, hvem han er, og hvilket værelsesnummer kaffen og Cola Zero'en skal skrives på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier