EjendomsWatch

Realdania skyder jagten i gang på ny direktør

FOLKEMØDE: Jagten på en afløser for Anne Skovbro skydes i gang samme dag, som Folkemødet begynder. "Alle, der har lyst til at komme op på vægten, er mere end velkomne," siger Realdanias adm. direktør til EjendomsWatch.

Realdanias adm. direktør, Jesper Nygård, på Folkemødet i Allinge på Bornholm i 2018. | Foto: Sacha Sennov

ALLINGE — Det er en glad og solbrændt Jesper Nygård, som EjendomsWatch møder på den første dag af dette års Folkemøde på Bornholm.

Efter han har fået serveret sin yndlingsdrik, en kold Cola Zero, begynder ordene at flyde ud af ham. Og der er meget at fortælle om, når man som Realdania har 623 igangværende projekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier