EjendomsWatch

Ejendomsselskab overvejer at optage nyt lån for 400-500 mio. kr.

Park Street Nordicom har bedt investeringsbank om at lodde stemningen blandt mulige investorer om interessen for obligationer, der planlægges børsnoteret.

Pradeep Pattem er adm. direktør i Park Street Nordicom. | Foto: PR

Det børsnoterede ejendomsselskab Park Street Nordicom, der er kontrolleret med 92 pct. af den britiske kapitalforvalter Park Street Advisors, vil som led i en strømlining af sin kapitalstruktur undersøge muligheden for at udstede et obligationslån, oplyser selskabet, der har givet investeringsbanken Pareto Securities mandat til opgaven.

"Afhængigt af markedsmulighederne, tilbagemeldinger fra investorerne og overensstemmelse med selskabets strategi vil obligationen forventeligt blive indledningsvist med en udstedelse på op til 400 mio. kr. med en ramme på 500 mio. kr. og med udløb op til fem år efter udstedelsen," skriver Park Street Nordicom i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier