Salg af cityejendom i København skrinlagt

Dansk Journalistforbunds planer om at flytte fra sine lokaler på Gammel Strand er blevet skrinlagt. I stedet renoverer forbundet eksisterende lokaler og lejer mere plads.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
AF THOMAS NYGAARD MADSEN, MEDIAWATCH

Dansk Journalistforbund (DJ) havde planer om at fraflytte forbundets nuværende lokale i Gammel Strand i hjertet af København og i stedet finde et nyt hovedsæde. Men de planer er nu skrinlagt, skriver Journalisten.

Løsningen er blevet, at DJ renoverer sin bygning på Gammel Strand 46, mens forbundet desuden lejer flere kvadrameter på Gammel Strand 50, hvor DJ i forvejen lejer lokaler. Den nye plan blev vedtaget af forbundets hovedbestyrelse i sidste uge.

"Det bliver dyrere og dyrere at etablere sig i København, og det er ganske vanskeligt for en organisation af DJ’s størrelse at finde en ejendom, man kan købe," skriver DJ's forretningsudvalg ifølge Journalisten i indstillingen til de nye planer.

Renoveringen af DJ's bygninger koster op mod 1,5 mio. kr., mens det nye lejemål koster 250.000 kr. årligt. Det oplyses ikke, hvor meget DJ betaler for de nuværende lejemål i Gammel Strand 50.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.)

Brancheorganisationer sætter city-ejendom i København til salg

Fagforening sender city-ejendom på markedet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også