EjendomsWatch

Bank overtager strøgejendom i Aarhus fra enzym-rigmand

Den Schweiz-bosatte sælger afhænder sin sidste ejendom i Aarhus til pengeinstitut, som selv flytter ind på 1. sal. Nyt boligbyggeri bag ejendommen er en mulighed, lyder det fra mægler på handlen.

Sådan så strøgejendommen Søndergade 15 ud, da TDC stadig boede til leje. | Foto: Colliers/PR

Arbejdernes Landsbank har købt strøgejendommen Søndergade 15 i Aarhus, der ligger klos op ad stormagasinet Salling. Sælgeren er milliardæren Ib Nymark Hegelund, der dermed har solgt den sidste af flere ejendomme, han ejede i Aarhus, oplyser Colliers, der har været mægler på handlen, til EjendomsWatch.

Parterne ønsker ikke at oplyse handelsprisen, men udbudsprisen lød på 102 mio. kr. svarende til et afkast på 3,54 pct. Arbejdernes Landsbank skal selv have hjemme på 1. sal i ejendommen, som står tom, efter TDC fraflyttede sit lejemål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier