EjendomsWatch

Dansk Supermarked vil bygge i seks etager i Vejle

Godt 7500 kvm føjes til butikscenter i en investering, hvor første etape løber op i 120 mio. kr.

Foto: Dansk Supermarked/PR

Dansk Supermarked udvider det nuværende Windfeld-Hansen Center ved Vejle Havn med 7685 kvm boliger og erhvervslejemål, der når op i seks etager, skriver Jydskevestkysten.

Første etape indebærer 48 nye lejeboliger og 2335 kvm erhverv i stueetagen og på første sal, fremgår det.

"Kommunen vil gerne have os til at hæve overliggeren og i stedet for kun at lave noget, der understøtter vores kerneforretning, Føtex i centeret, opfører vi et byggeri med kvalitetsboliger og liberalt erhverv," siger Kim Langkjær Fuglsang, ejendomschef i Dansk Supermarked, til avisen.

Ombygningen betyder ikke, at der gøres plads til flere butikslejemål i centeret, men de nuværende fem lejemål renoveres, så de bliver lidt dybere, fremgår det.

Går alt som forventet, starter nedbrydningen af de gamle spinderibygninger 1. oktober, hvorefter byggeriet sættes i gang med forventet indflytning til februar 2020.

To udviklingsprojekter får Bach Gruppen til at tro på fremgang i overskuddet i 2018

Boligforening vil bygge 66 ungdomsboliger i Vejle

PFA bygger boliger midt i Vejle for over 300 mio. kr.

Lego-familie køber partner ud af boligprojekt i Vejle

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier