EjendomsWatch

Dansk Supermarked vil bygge i seks etager i Vejle

Godt 7500 kvm føjes til butikscenter i en investering, hvor første etape løber op i 120 mio. kr.

Foto: Dansk Supermarked/PR

Dansk Supermarked udvider det nuværende Windfeld-Hansen Center ved Vejle Havn med 7685 kvm boliger og erhvervslejemål, der når op i seks etager, skriver Jydskevestkysten.

Første etape indebærer 48 nye lejeboliger og 2335 kvm erhverv i stueetagen og på første sal, fremgår det.

"Kommunen vil gerne have os til at hæve overliggeren og i stedet for kun at lave noget, der understøtter vores kerneforretning, Føtex i centeret, opfører vi et byggeri med kvalitetsboliger og liberalt erhverv," siger Kim Langkjær Fuglsang, ejendomschef i Dansk Supermarked, til avisen.

Ombygningen betyder ikke, at der gøres plads til flere butikslejemål i centeret, men de nuværende fem lejemål renoveres, så de bliver lidt dybere, fremgår det.

Går alt som forventet, starter nedbrydningen af de gamle spinderibygninger 1. oktober, hvorefter byggeriet sættes i gang med forventet indflytning til februar 2020.

To udviklingsprojekter får Bach Gruppen til at tro på fremgang i overskuddet i 2018

Boligforening vil bygge 66 ungdomsboliger i Vejle

PFA bygger boliger midt i Vejle for over 300 mio. kr.

Lego-familie køber partner ud af boligprojekt i Vejle 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier