EjendomsWatch

Coop skruer ned for antallet af butikker

Dagligvarekoncernen Coop Danmarks topchef, Peter Høgsted, mener, at der er for mange butikker i markedet. Derfor er koncernen fortsat i gang med at vurdere sit samlede butiksnet, siger topchefen på dagen for selskabets årsregnskab.

Koncernchef Peter Høgsted i Coop Danmark forudser, at antallet af dagligvarebutikker rundt om i landet vil falde. Også i sin egen koncern, der har 1200 butikker fordelt på en række kæder. Det siger han i forbindelse med, at koncernen netop har præsenteret nøgletal for det seneste år. De viser en samlet omsætning på niveau med året før – og en forbedret indtjening.

Dagligvaremarkedet har gennem nogle år været præget af butiksåbninger fra flere aktører. I har til gengæld bl.a. reduceret antallet af discountbutikker i Fakta-kæden. Hvordan forventer du, at 2018 vil udvikle sig?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier