EjendomsWatch

Erfaren Aarhus-investor sælger cityejendomme til Heimstaden

For et trecifret millionbeløb har det opkøbsivrige svenske ejendomsselskab føjet endnu et par centralt beliggende ejendomme til sin danske portefølje. Prisen er meget tilfredsstillende, siger sælger til EjendomsWatch.

Foto: Google

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden, der er kontrolleret af den norske velhaver Ivar Tollefsen, har for en pris af 100 mio. kr. overtaget en knap 3400 etagemeter ejendom på Nørre Farimagsgade i København.

Prisen udgør næsten det dobbelte af den offentlige 2017-vurdering, der lyder på knap 55 mio. kr. Sælger er den aarhusianske ejendomsinvestor Claes Remien, der er aktiv i en række ejendomsselskaber og som over for EjendomsWatch betegner prisen som "meget tilfredsstillende".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier