PKA udvider sine byggeplaner i Hillerød

Endnu et boligbyggeri er på vej til det nordsjællandske knudepunkt, hvor pensionsselskabet sidste år slog dørene op til svanemærket byggeri. Projektet kræver dog en justering af kommuneplanen.
Nikolaj Stampe, ejendomschef hos PKA. | Foto: PR
Nikolaj Stampe, ejendomschef hos PKA. | Foto: PR

Pensionsselskabet PKA, der råder over en pensionsformue på over 250 mia. kr., er klar med endnu et boligprojekt på 114 boliger fordelt på fem punkthuse i mellem tre og syv etager, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Projektet, Hildis Have, skal ske i sammen med udvikleren RG2 Ejendomme, som også har været samarbejdspartner på boligkomplekset The Hill, som EjendomsWatch tidligere har omtalt og som havde indflytning sidste år.

Pensionsselskab investerer i svanemærket boligejendom 

"Vi tror på, at Hillerød er et godt sted at bygge boliger, og vi tror især på den lokation i Hillerød mellem stationen og byen. Med det her projekt vil området blive mere færdigbygget, og det vil også medvirke til at styrke The Hill," siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA Pension, til avisen.

Det nye byggeri bliver med lejeboliger på 65-85 kvm. Enkelte boliger bliver lidt større, og et af fem punkthuse skal måske udvikles til et seniorboligfællesskab med 23 boliger, fremgår det.

Den nuværende kommuneplan tillader ifølge Frederiksborg Amts Avis kun byggeri i op til fire etager i området. Skal Hildis Have realiseres, skal der derfor laves et tillæg til kommuneplanen.

PKA melder klar til miljørigtige boliger i hele landet

Entreprenør og PKA skal bygge ny Aarhus-bydel til 1,2 mia. kr.

Medie: Bitter strid bag chefexit i PKA's investeringsben 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også