EjendomsWatch

Ejendomsmatador har vendt butikken: "Det har krævet blod, sved og tårer at komme tilbage"

Michael Kaa Andersen måtte efter finanskrisen slanke balancen med 10 mia. kr. efter krav fra kreditorerne. Nu er han igen herre i eget hus og leverer stigende millionoverskud i sin nye og rekonstruerede forretning. I et interview med EjendomsWatch uddyber han sin nye frihed, og hvordan han nu sikrer sig, når renten stiger. For det gør den, lyder det.

Adm. direktør Michael Kaa Andersen fra Ejendomsinvest og MKA Ejendomme af 2012. | Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bjørn Larsen

Han fløj højt inden krisen – ja, næsten svævede. Men så tog erhvervsmanden Michael Kaa Andersens ejendomsimperium et dyk. Krisens kradsen gav manden, der i 00'erne blev udråbt som en af Danmarks rigeste ejendomsudviklere, store milliardtab, som også ramte bankerne.

Siden da har han støt og roligt kæmpet sig tilbage, og med offentliggørelsen af det seneste regnskab for selskabet MKA Ejendomme af 2012, der er et af hovedselskaberne i hans nye ejendomsforretning, kan han meddele, at han nu til fulde er herre i eget hus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier